Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva te na sudjelovanje u Alumni nagradnoj pitalici putem društvene mreže Facebook. Zauzvrat ćemo troje odabranih sudionika nagraditi kotizacijom za nadolazeći kongres Zdravstvenog veleučilišta – Obrazovanje i istraživanje za kvalitetnu zdravstvenu praksu, koji će se održati u Opatiji, od 22. – 23. ožujka 2018. godine.

Pravila promocije/društvene igre:

  1. Odgovori točno na postavljeno pitanje u komentaru objave na službenim Alumni Facebook stranicama
  2. Igra je ograničena na punoljetne osobe, s aktivnim članstvom u Alumni klubu
  3. Ime i prezime osobe na Facebook profilu mora odgovarati stvarnom imenu i prezimenu aktivnog Alumni člana
  4. Jedna osoba može poslati jedan odgovor

Promocija će biti aktivna od nedjelje, 4. veljače u 20.00 sati do 28. veljače 2018. u ponoć, nakon čega ćemo nasumično odabrati troje Facebook korisnika koji su u komentaru točno odgovorili naše pitanje, objaviti imena dobitnika te im uputiti daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji, te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl. Kotizacije se uplaćuju na ime i prezime dobitnika te ih nije moguće prenositi niti darovati.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook kao pravna osoba ni na koji način ne sudjeluje u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.