Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva te na sudjelovanje u Alumni nagradnoj pitalici putem društvene mreže Facebook. Zauzvrat ćemo troje odabranih sudionika nagraditi kotizacijom za nadolazeću konferenciju Global nursing and healthcare 2 , koja će se održati u Opatiji, 19. – 20. ožujka 2020. godine.

Pravila promocije/društvene igre:

  1. Odgovori točno na postavljeno pitanje u komentaru objave na službenim Alumni Facebook stranicama i označi bar jednu osobu koja bi mogla biti zainteresirana za sudjelovanje na nadolazećem skupu
  2. Igra je ograničena na punoljetne osobe, s aktivnim članstvom u Alumni klubu
  3. Ime i prezime osobe na Facebook profilu mora odgovarati stvarnom imenu i prezimenu aktivnog Alumni člana
  4. Jedna osoba može poslati neograničen broj odgovora te na taj način povećati izglede za dobitak

Promocija će biti aktivna do 15. ožujka 2020. u ponoć, kada ćemo odabrati troje Facebook korisnika koji su u komentaru točno odgovorili naše pitanje, objaviti imena dobitnika te im uputiti daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji Futur-Z, te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook niti Twitter kao pravne osobe ni na koji način ne sudjeluju u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove aktivnosti.

Osvoji besplatnu kotizaciju
Opatija 19.-20. ožujka 2020.
Global Nursing and Health Care Konferencija
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec