Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva te na sudjelovanje u Alumni nagradnoj pitalici na društvenim mrežama Facebook i Twitter. Zauzvrat ćemo troje odabranih sudionika s Facebooka i dvoje sudionika s Twittera nagraditi ekskluzivnom majicom Alumni Zdravstvenog veleučilišta.

Pravila promocije/društvene igre – Facebook:

  1. Odgovori točno na postavljeno pitanje u komentaru na objavi – facebook.com/alumni.zvu
  2. Igra je ograničena na punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj
  3. Ime i prezime osobe na Facebook profilu mora odgovarati imenu i prezimenu za isporuku u slučaju odabira
  4. Jedna osoba može poslati jedan odgovor

Pravila promocije/društvene igre – Twitter:

  1. Odgovori točno na pitanje postavljeno u Twitter objavi na službenom kanalu – twitter.com/akzvu
  2. Igra je ograničena na punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj
  3. Jedna osoba može poslati jedan odgovor

Promocija će biti aktivna do 21. rujna 2017. u ponoć, kada ćemo odabrati troje Facebook korisnika te dva Twitter korisnika koji su u komentaru točno odgovorili naše pitanje, objaviti imena dobitnika te ih zatražiti adrese za isporuku nagrade. Igra je ograničena na punoljetne osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, te će se isporuke obavljati samo na adrese unutar RH. U protivnom, biti će odabran novi dobitnik sukladno gore navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi, za obje društvene mreže.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook niti Twitter kao pravne osobe ni na koji način ne sudjeluju u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.