Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva te na sudjelovanje u Alumni nagradnom zadatku: Uredi svoj profil i osvoji kotizaciju, koji će se održati putem društvene mreže Facebook i Alumni mrežnih stranica. Zauzvrat ćemo troje odabranih sudionika nagraditi kotizacijom za nadolazeći kongres Zdravstvenog veleučilišta – Global nursing and healthcare, koji će se održati u Opatiji, od 28. – 29. ožujka 2019. godine.

Pravila promocije/društvene igre:

  1. Uredi svoj Alumni članski profil: dodaj najmanje fotografiju profila, a opis, životopis i fotografiju naslovnice prema želji
  2. Ostavi nam svoje ime i prezime u komentar ispod objave na Facebook stranici kako bismo mogli provjeriti tvoj Alumni profil
  3. Igra je ograničena na punoljetne osobe, s aktivnim članstvom u Alumni klubu

Promocija će biti aktivna od subote, 09. veljače u 16.00 sati do nedjelje, 03. ožujka 2018. u 20.00, nakon čega ćemo nasumično odabrati troje Alumni članova koji su (1) u komentaru ispod objave ostavili svoje ime i prezime, (2) imaju aktivno članstvo u Klubu, (3) dodali su na svoj Alumni profil najmanje fotografiju profila te potom objaviti imena dobitnika i uputiti im daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl. Kotizacije se uplaćuju na ime i prezime dobitnika te ih nije moguće prenositi niti darovati.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook kao pravna osoba ni na koji način ne sudjeluje u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.