Dragi članovi,

Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva Vas na sudjelovanje u Facebook nagradnom zadatku,
Zauzvrat ćemo pet nasumično odabranih sudionika nagraditi kotizacijom za nadolazeću 20. konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 6. konferenciju zdravstvenih profesija “Crisis management in nursing and healthcare” koja se održava 06.-07. svibnja 2021.

Pravila promocije/društvene igre:
Odgovorite točno na nagradno pitanje

Koju obljetnicu utemeljenja i rada 2021. godine slavi Zdravstveno veleučilište u Zagrebu?
a) 25-tu
b) 55-tu
c) 100-tu
d) 75-tu

Označite još jednog Alumni člana za kojeg mislite da bi bio zainteresiran sudjelovati!
Igra je ograničena na punoljetne osobe, s vidljivim imenom i prezimenom na Facebook profilu i aktivnim članstvom u Alumni klubu.
Promocija će biti aktivna od petka, 02. travnja 2021. od 23 sata do četvrtka, 15. travnja 2021. u 00.00, nakon čega ćemo nasumično odabrati pet Alumni članova koji su (1) u komentaru ispod Facebook objave odgovorili točno na nagradno pitanje, (2) imaju aktivno članstvo u Klubu, (3) označili Facebook profil još jednog Alumni člana koji bi bio zainteresiran za sudjelovanje te potom objaviti imena dobitnika i uputiti im daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl. Kotizacije se uplaćuju na ime i prezime dobitnika te ih nije moguće prenositi niti darovati.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook kao pravna osoba ni na koji način ne sudjeluje u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.