Dragi članovi,

Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva Vas na sudjelovanje u Facebook nagradnom zadatku. Zauzvrat ćemo četiri nasumično odabrana sudionika koji ispunjavaju uvjete u nastavku, nagraditi kotizacijom za nadolazeći 5. Kongres Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva koji se održava 17. – 19. studenoga 2022.

Za sudjelovanje u aktivnosti, potrebno je odgovoriti na nagradno pitanje unutar Facebook komentara:

1) Kongres Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva ove godine održati će se u:

  • a) Opatiji
  • b) Vodicama
  • c) Zagrebu
  • d) Rijeci

2) označite u komentaru još jednog Alumni člana za kojeg mislite da bi bio zainteresiran sudjelovati!

Pravila promocije / igre:

Igra je ograničena na punoljetne osobe, s vidljivim imenom i prezimenom na Facebook profilu i aktivnim članstvom u Alumni klubu. Promocija će biti aktivna od utorka, 20. rujna 2022. od 16 sati do nedjelje, 9. listopada 2022. u 00.00, nakon čega ćemo nasumično odabrati četiri Alumni člana koji su (1) u komentaru ispod Facebook objave odgovorili točno na nagradno pitanje, (2) imaju aktivno članstvo u Klubu, (3) označili Facebook profil još jednog Alumni člana koji bi bio zainteresiran za sudjelovanje; te potom objaviti imena dobitnika i uputiti im daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl. Kotizacije se uplaćuju na ime i prezime dobitnika te ih nije moguće prenositi niti darovati.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook kao pravna osoba ni na koji način ne sudjeluje u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.