Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva te na sudjelovanje u Alumni nagradnom zadatku, koji će se održati putem društvene mreže Facebook i Alumni mrežnih stranica. Zauzvrat ćemo troje odabranih sudionika nagraditi promotivnim materijalima Alumni kluba Zdravstvenog veleučilišta!

Pravila promocije/društvene igre:

Odgovori točno na nagradno pitanje na Facebook stranici Alumni kluba u komentar ispod s nagradnim pitanjem

Označi još jednog Alumni člana koji misliš da bi bio zainteresiran sudjelovati

Igra je ograničena na punoljetne osobe, s vidljivim imenom i prezimenom na Facebook profilu i aktivnim članstvom u Alumni klubu

Promocija će biti aktivna od ponedjeljka, 28. prosinca u 21 sat do nedjelje , 03. siječnja 2020. u 00.00 sati, nakon čega ćemo nasumično odabrati troje Alumni članova koji su (1) u komentaru ispod Facebook objave odgovorili točno na nagradno pitanje, (2) imaju aktivno članstvo u Klubu, (3) označili Facebook profil još jednog Alumni člana koji bi bio zainteresiran za sudjelovanje te potom objaviti imena dobitnika i uputiti im daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi.
 
Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook kao pravna osoba ni na koji način ne sudjeluje u navedenim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.
Tvoj Alumni!