Učitavam Događaji

Poštovani članovi,

zadovoljstvo nam je pozvati Vas na Alumni edukaciju na temu COVID-19: Izazovi zdravstvene skrbi, koja će se održati u četvrtak, 19. studenoga 2020. od 14 sati, putem Zoom platforme.

U okviru edukacije, predavanja će održati Damir Važanić, mag.med.techn., pomoćnik ravnatelja za sestrinstvo Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu i član Nacionalnog stožera Civilne zaštite RH na temu Odgovor hitne službe u korona krizi te Marica Trogrlić, mag.med.techn., glavna sestra Odjela za virusni hepatitis Klinike za infektivne bolesti dr. Fran Mihaljević na temu Zdravstvena njega bolesnika oboljelih od COVID-19.

Bodovanje stručnih Komora

Skup je prijavljen za bodovanje Hrvatskoj komori medicinskih sestara. Alumni članovi drugih komora zaprimiti će potvrdu o sudjelovanju kojom mogu zatražiti bodovanje.

Način sudjelovanja

Alumni članovi ulaznicu za događaj mogu rezervirati putem ove stranice (niže u nastavku). Po uspješnoj rezervaciji, zaprimiti ćete putem e-maila Zoom poveznicu kojom možete pristupiti edukaciji. Svi ostali zainteresirani, prijenos uživo moći će gledati putem kanala društvenih mreža.

Program

14.00 – 14.05 Uvod i pozdravni govor
14.05 – 14.25 D. Važanić: Odgovor hitne službe u korona krizi
14.25 – 14.55 M. Trogrlić: Zdr. njega bolesnika oboljelih od COVID-19
14.55 – 15.05 Diskusija i završetak edukacije

Podijeli ovu vijest! Odaberi svoju platformu.

Go to Top