Učitavam Događaji

Nakon ljetne pauze nastavljamo s radionicama „U kontaktu – od sebe prema drugima“. Zbog interesa za uključivanje još sudionika/ca u program ciklusa radionica, oformiti ćemo još jednu grupu koja će započeti sa radom od 10. mjeseca 2016 godine. Stara grupa, koja je popunjena, nastavlja s radom od 9. mjeseca, 2016 godine.

CIJENA:
Članovi Alumni kluba ZVU: 200,00kn (1 radionica) 400,00kn (2 radionice)
Ostali sudionici: 250,00kn (1 radionica), 450,00kn (2 radionice)

Zainteresirane molimo da se sa svojim podacima prijave na mail – alumni@akzvu.hr

Izvor zadovoljstva i prave motivacije postaje uočavanje jasnih veza između rada na vlastitim potencijalima i resursima te zadovoljstva i napretka klijenata. Što više radimo „na sebi“ to više možemo dati onima s kojima radimo.

Ukoliko je Vaš posao baziran na direktnom radu s klijentima te zahtjeva dobre komunikacijske vještine kao i brze uvide u njihova stanja i promjene koje se dešavaju kroz interakciju u radu, pridružite se ciklusu radionica u organizaciji Alumni kluba ZVU.

Cilj radionica je putem kreativnih psihodramskih tehnika i komunikacijskih vještina: 

  • istražiti svakodnevne izazove u radu s klijentima
  • uspostaviti „unutarnje senzore“ za praćenje i mjerenje vlastitih potencijala, a onda i njihov razvoj u kompetenciji s ciljem što veće profesionalne učinkovitosti u odnosu na klijente
  • pratiti vlastita osobna i profesionalna djelovanja, 
  • preispitati trenutnu situaciju iz druge perspektive, 
  • pripremiti se za buduće događaje u kojima se želi djelovati sa većim omjerom fleksibilnosti 
  • pojačati doživljaj sebe i drugih

Aktivnosti radionice podijeljene su na:

  • interaktivno tematsko predavanje, 
  • pokazne vježbe, 
  • grupni rad i rad u parovima,
  • podjelu iskustva 

Radionice se održavaju jednom mjesečno, subotom od 9.00-14.00 sati (za vrijeme trajanja radionice predviđeno je više kraćih pauza i jedna od pola sata – ovisno o dinamici radionice) u prostorima Alumni kluba ZVU. Radionice su međusobno povezane i osmišljene za rad grupe sudionika koji dolaze u kontinuitetu. Na ciklus radionica se mogu prijaviti sve zainteresirane osobe koje su završile Zdravstveno veleučilište i rade u struci u direktnom radu s klijentom. Radionice su predviđene za 6-10 sudionika.

Voditeljica:
Koraljka Rudančić, bacc. Pht., psihodramska praktičarka u edukaciji za psihodramsku psihoterapeutkinju, senzorno integrativna Ayres terapeutkinja i NLP trenerica. Voditeljica treninga i radionica, grupnih i individualnih savjetovanja i poduka za osobe svih dobnih skupina u sklopu Centra za savjetovanje i edukaciju „Balans“.

Podijeli ovu vijest! Odaberi svoju platformu.

Go to Top