Dragi naši! Još jedna Alumni pitalica  putem društvene mreže Facebook uspješno je privedena kraju. Troje nasumično odabranih sudionika, koji su točno odgovorili na nagradno pitanje, nagraditi ćemo kotizacijom za nadolazeću konferenciju konferenciju Futur-Z: Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015-2030, koja će se održati u Opatiji, od 22. – 23. studenoga 2019. godine.

Točan odgovor na postavljeno nagradno pitanje “Više od koliko članova broji Alumni klub ZVU”? bio je: b) 1000, a kotizaciju za konfereciju osvojili su:

  1. Andrija Rusan
  2. Ivana Ivanović
  3. Benjamin Osmančević

Čestitamo sretnim dobitnicima!

Napomene: Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji, te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl. Kotizacije se uplaćuju na ime i prezime dobitnika te ih nije moguće prenositi niti darovati. Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook kao pravna osoba ni na koji način ne sudjeluje u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.