Body Balance je specijalistički centar za dijagnostiku, rehabilitaciju i sport koji se prostire na preko 600 metara kvadratnih. Centar se nalazi se u Zagrebu,  između predivnoga parka Maksimir i KBC Rebro na adresi Ulica Frane Kesterčaneka 2b.

Vlasnik centra je Velibor Viboh, dipl. physioth., službeni fizioterapeut Hrvatske DAVIS CUP reprezentacije. U svom timu, centar raspolaže visoko školovanim fizioterapeutima koji pokrivaju cjelokupan spektar osnovnih i specijalnih fizioterapijskih tehnika, kao i suradnju sa liječnicima fizijatrima, ortopedima, neurolozima, radiolozima, kiropraktičarima i nutricionistima.

Velibor Viboh, dipl.physioth. | Body Balance (FOTO: BodyBalance)

Velibor Viboh, dipl.physioth. | Body Balance (FOTO: BodyBalance)

Kombinacijom manualne terapije, dekompresijske terapije, ciljanih vježbi i specijalnih fizioterapijskih tehnika liječe i ublažavaju bolna stanja u cijelom lokomotornom sustavu. Osim amaterskih i profesionalnih sportaša, česti posjetitelji centra su i sve osobe koje imaju bilo kakve mišićno-koštane tegobe i posturalne smetnje.

U suradnji s Alumni klubom Zdravstvenog veleučilišta, Body Balance osigurava svim članovima popust u iznosu od 20%, kao i različite popuste na dio edukacija u svojoj organizaciji. Pratite mrežne i Facebook stranice Body Balance centra, kao i stranice Alumni kluba, kako biste na vrijeme saznali za dodatne pogodnosti koje pripremamo.