Dana 18.12.2020. održana je godišnja skupština Alumni kluba zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu. Prisutne je pozdravio predsjednik Kluba, Adriano Friganović, dipl.med.techn., zahvaljujući se svima na odazivu te predstavio dnevni red.

Doc. dr. sc. Snježana Čukljek, prof. v. š., također je pozdravila prisutne ispred Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu te naglasila aktivnosti Kluba u 2020.godini koje su pozitivno djelovale na promociju Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

Predsjednik Kluba predstavio je godišnji rad i aktivnosti u protekloj 2020.godini. Potpisan je i sporazum sa MG Consultingom gdje naši članovi Kluba ostvaruju popuste predočenjem iskaznice na osiguranja (životno osiguranje, osiguranje automobila i dr.). S ostalim partnerima produženi su sporazumi, tako su i Alumni članovi potpisani sa PBZ grupom (American Express) dobili su nove Premium Visa kartice, sa pratećom dokumentacijom.

Web stranice Kluba u 2020.godini zabilježile su 30,44% više posjeta u odnosu na godinu prije, kao i povećanje posjećenosti web stranice za 15 825 više u odnosu na isto razdoblje. Obzirom na onemogućene studentske promocije zbog pandemije COVID-19, Klub ipak u 2020.godini uspijeva održati blag porast u broju članova u odnosu na godinu prije.

Tijekom 2020.godine Alumni klub Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu organizirao je nekoliko webinara u virtualnom okruženju za svoje članove, od kojih ističemo: „COVID-19 – Izazovi zdravstvene skrbi – Marica Trogrlić, mag.med.techn., Damir Važanić, mag.med.techn.“

Klub je također bio aktivno uključen u promociju kongresnih zbivanja 13. kongresa Hrvatskog društva medicinskih sestara anestezije, reanimacije, intenzivnog liječenja i transfuzije kao i Kongresa Zdravstvenog veleučilišta i Futur Z kongresa održavanih virtualno. Za navedeno, socijalnim platformama osigurane su brojne kotizacije za sudjelovanje članova putem nagradnih igri i pitalica.

Također, predstavljen je i plan rada za nadolazeću 2021.godinu gdje će Alumni klub zdravstvenog veleučilišta i nadalje aktivno promovirati aktivnosti stručnih sudjelovanja, organizirati edukacije, webinare i tečajeve za članove, te aktivno promovirati svoj rad i ciljeve putem socijalnih platformi.

Vaš Alumni tim!