ZAGREB – S ciljem olakšavanja sudjelovanja na nadolazećim edukacijama, planiranim već krajem siječnja 2019., Alumni klub Zdravstvenog veleučilišta početkom godine uložio je značajne napore u unaprijeđenje sustava za rezervaciju karata i podjelu potvrdnica.

Svi Alumni članovi tako će, nakon prijave na stranice, imati mogućnost samostalno i besplatno rezervirati ulaznicu za nadolazeće edukacije, ovisno o raspoloživosti prostornih kapaciteta za pojedini događaj. Na taj način, svakom sudioniku osigurati ćemo adekvatno mjesto za rad, pitanja i interakciju s predavačima.

Kako rezervirati ulaznicu za Alumni edukaciju?

  1. Prijavite se na Alumni stranice i odaberite događaj za koju želite ulaznicu *
  2. Klikom na ‘+’ odabirete željeni broj ulaznica (maksimalno jedna po članu) te pritisnite ‘Potvrdi rezervaciju’
  3. Na e-mail adresu zaprimiti ćete e-ulaznicu
  4. Pri dolasku na događaj, e-ulaznicu je potrebno pokazati organizatoru na zaslonu svog uređaja ili ispisanu na papiru
  5. Potvrde o sudjelovanju svim prisutnim Alumni članovima biti će dostupne putem njihovih Alumni profila

* Ulaznicu je moguće rezervirati samo ukoliko ima raspoloživih mjesta u dvorani. Po popunjenju svih raspoloživih mjesta, sustav će automatski onemogućiti nove rezervacije, a članovi bez ulaznice neće moći prisustvovati edukaciji.

Mogu li rezervirati ulaznicu ukoliko nisam Alumni član?

Sve edukacije u organizaciji AKZVU prvenstveno su namijenjene članovima Kluba, međutim mogu biti otvorene i za druge posjetitelje. U tom slučaju, svoju ulaznicu možete rezervirati popunjavanjem elektroničke prijavnice (ukoliko je dostupna za događaj) te ćete potom na e-mail adresu zaprimiti ulaznice ili događaj možete pratiti uživo putem stranica društvenih mreža (ovisno o događaju). Sudionici koji nisu Alumni članovi, neće zaprimiti potvrdnice o sudjelovanju.