SIJEČANJ 2019 – Alumni klub zdravstvenog veleučilišta uspješno je dogovorio suradnju s prvim healthness resortom u Europi – LifeClass Termama Sveti Martin. Pa tako sve članove Alumni kluba očekuju posebne cijene smještaja i ulaznica za bazenski kompleks The Temple of Life. Detaljnije o pogodnostima za Alumni članove možete saznati ovdje.

Brojne sportske aktivnosti

LifeClass Terme Sveti Martin smjestile su se u srcu Međimurja, nadomak slikopisnih brežuljaka i netaknute prirode koja oduševljava tijekom cijele godine. Ljubitelji aktivnosti na otvorenom doći će na svoje jer se diljem cijelog Međimurja prostire oko 700 kilometara uređenih biciklističkih staza, a u blizini Termi nalazi se šumska trim staza kao i prijedlozi ruta za trčanje.

Zdravlje na tanjuru

Gastronomska ponuda LifeClass Termi Sveti Martin temeljena je na namirnicama lokalnog porijekla koje se mogu okusiti prilikom doručka, na tradicionalnoj međimurskoj večeri ili u posebno pripremljenom meniju healthy dining restorana Le Batat. Kao što mu ime govori, restoran Le Batat u svojoj ponudi ima jela temeljena na batatu poput njoka od ljubičastog batata s povrćem u bučinim košticama ili pitu od batata.

Opuštajući vikend

U sklopu LifeClass Termi Sveti Martin nalazi se najveći Wellness centar kontinentalne Hrvatske koji nudi više od 20 različitih vrsta masaža i nekoliko vrsta sauna poput finske i rimske. Za autentično wellness iskustvo preporučuje se masaža kuće Sveti Martin s uljem od vina koja uključuje kombinaciju masažnih tehnika s elementima limfne drenaže, klasične masaže i akupresurne masaže. Odlična je za opuštanje cijelog tijela, podizanje energije i protiv stresa.

Voda kao izvor zdravlja

Prema analizama, voda u Termama Sveti Martin je među najkvalitetnijim termomineralnim vodama u Europi. Prosječna temperatura vode iznosi 35 stupnjeva, a sastoji se od nekoliko kemijskih elemenata. Voda sadrži litij koji je dobar za antistres i antidepresiju, stroncij koji je dobar za veću gustoću kostiju, natrij koji pomaže pri liječenju artritisa i ima anti-aging efekt. Također, tu su još i jod koji pomaže kod problema sa štitnjačom, kalij koji je dobar za srce i detoksikaciju te fluor koji je pogodan za osobe s osteoporozom.

Više informacija o LifeClass Termama Sveti Martin saznajte na internetskoj stranici http://www.termesvetimartin.com i društvenim mrežama.