Alumni Zdravstvenog veleučilišta donosi ti mogućnost predaje vlastite priče o uspjehu ili jednostavno retrospektivnih dojmova o vremenu provedenom na nekom od studija Zdravstvenog veleučilišta. Bila to priča o dobrim temeljima za nastavak obrazovanja, o nekom od nastavnika ili suradnika koji su te posebno motivirali za ono što danas radiš ili o osnutku vlastite ustanove i privatne prakse – sva iskustva su dobrodošla.

Prijavi se na svoje korisničke stranice, u izborniku odaberi Tvoja Alumni priča te podijeli svoje iskustvo s naših 500+ članova, 1500+ pratitelja te više tisuća mjesečnih posjetitelja naših mrežnih stranica. Naravno, priču možeš napisati i o nekom drugom Alumni članu – u tom slučaju pošalji tekst i fotografiju na našu e-mail adresu.

Sjećaš se svojih studentskih dana na Zdravstvenom veleučilištu? Imaš uspješnu karijeru u struci? Osnovao/la si svoju privatnu ustanovu koju uspješno vodiš iz dana u dan? Javi nam se i ispričaj svoju priču te postani inspiracija stotinama drugih članova.

Izrazito smo ponosni na svoje članove te želimo podijeliti tvoje uspjehe s drugima i nakon završetka tvog studija. Osim toga, svojim iskustvom motivirati ćeš postojeće studente za daljnje profesionalne uspjehe kao i buduće studente koji tek planiraju zakoračiti u svijet zdravstvenih profesija.