Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva te na sudjelovanje u Alumni nagradnoj pitalici putem društvene mreže Facebook. Zauzvrat ćemo petoro odabranih sudionika nagraditi kotizacijom za nadolazeću konferenciju Futur-Z: Zdravlje i zdravstvena zaštita 2015-2030, koja će se održati u Opatiji, od 10. – 12. studenoga 2017. godine.

Pravila promocije/društvene igre:

  1. Odgovori točno na postavljeno pitanje u komentaru objave na službenim Alumni Facebook stranicama
  2. Igra je ograničena na punoljetne osobe, s aktivnim članstvom u Alumni klubu
  3. Ime i prezime osobe na Facebook profilu mora odgovarati stvarnom imenu i prezimenu aktivnog Alumni člana
  4. Jedna osoba može poslati jedan odgovor

Promocija će biti aktivna do 20. listopada 2017. u ponoć, kada ćemo odabrati petoro Facebook korisnika koji su u komentaru točno odgovorili naše pitanje, objaviti imena dobitnika te im uputiti daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji Futur-Z, te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook niti Twitter kao pravne osobe ni na koji način ne sudjeluju u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.

Opatija, 17. studenoga 2017.
Futur Z: Dan sestrinstva
0
0
0
Weeks
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec