Alumni Zdravstvenog veleučilišta poziva te na sudjelovanje u Alumni nagradnom zadatku, koji će se održati putem društvene mreže Facebook i Alumni mrežnih stranica. Zauzvrat ćemo četvoro odabranih sudionika nagraditi kotizacijom za nadolazeći kongres Hrvatskog nacionalnog saveza sestrinstva pod nazivom Identitet medicinske sestre u svjetlu promjena zdravstvenog sustava, koji će se održati u Hotelu Olympia Vodice, od 7. – 10. studenoga 2019. godine.

Pravila promocije/društvene igre:

  1. Odgovori točno na nagradno pitanje u komentar ispod Facebook objave s nagradnim pitanjem
  2. Označi još jednog Alumni člana koji misliš da bi bio zainteresiran sudjelovati
  3. Igra je ograničena na punoljetne osobe, s vidljivim imenom i prezimenom na Facebook profilu i aktivnim članstvom u Alumni klubu

Promocija će biti aktivna od nedjelje, 21. srpnja u 12 sati do srijede, 21. kolovoza 2019. u 20.00, nakon čega ćemo nasumično odabrati četvoro Alumni članova koji su (1) u komentaru ispod Facebook objave odgovorili točno na nagradno pitanje, (2) imaju aktivno članstvo u Klubu, (3) označili Facebook profil još jednog Alumni člana koji bi bio zainteresiran za sudjelovanje te potom objaviti imena dobitnika i uputiti im daljnje obavijesti. U slučaju nasumičnog odabira člana koji ne ispunjava propisane uvjete, biti će odabran novi dobitnik sukladno navedenim uvjetima. Broj nagrada ograničen je na jednu (1) po osobi. Nagradna promocija obuhvaća isključivo troškove kotizacije na konferenciji te ne obuhvaća ostale individualne troškove poput prijevoza, smještaja i sl. Kotizacije se uplaćuju na ime i prezime dobitnika te ih nije moguće prenositi niti darovati.

Sukladno čl. 69. st. 3. Zakona o igrama na sreću, ova aktivnost smatra se društvenom igrom znanja. Facebook kao pravna osoba ni na koji način ne sudjeluje u navednim aktivnostima, administraciji, sponzoriranju ili promociji ove promocije.

Natječaj završava za:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec